+31- 653445001 ron@rontenvoorde.nl

Jij

Je staat op een punt – dat je weet dat – het anders kan. Jij weet dat jij je leven anders wil dan zoals het nu is. Je voelt weerstand en je loopt tegen grenzen aan en bent toe aan een volgende stap. 

Misschien dat je fysiek, mentaal of emotioneel (over) vermoeid bent. Je mist het overzicht.

Met jouw hulpvraag gaan we aan de slag. Het kan zijn dat je spanning onbewust vasthoud. Soms zijn enkele sessies voldoende om opgeslagen spanning los te laten en van daaruit helderheid te krijgen. Soms ligt de oorzaak  dieper en willen er gebeurtenissen uit het verleden gezien en gevoeld worden.  Vanuit mijn eigen ervaring kan ik vertellen dat onze natuurlijke staat, gelukkig zijn is. Ik fungeer als spiegel voor jouw blinde vlekken. Soms confronterend maar altijd stimulerend.

Mijn voorwaarde voor onze samenwerking is dat jij voor 100% commitment geeft aan het traject dat ik je ga aanbieden. Ik geloof in dat – als je structureel iets wil veranderen – een traject de juiste keus is. Ik geloof ook dat iedereen met een gezond verstand de potentie in zich heeft om tot een vrij en moeiteloos leven te komen. Hierin ervaar je flow en volg jij je passie en is er rijkdom en geluk volop beschikbaar.

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Whatsapp contact met Ron
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?