+31- 653445001 ron@rontenvoorde.nl

Coaching bij Pijn Bevrijding

Decennia oude oosterse wijsheden in combinatie met de hedendaagse psychologie kunnen transformerende inzichten brengen.

Wanneer je dagelijkse pijn ervaart of ziek bent is dat belemmerend en vaak van invloed op de kwaliteit van je leven. Dit kan een pijn zijn die langer duurt dan dat men normaliter zou mogen verwachten en kan chronisch zijn. In sommige gevallen is dat vanaf ongeveer 6 weken, in andere vanaf 3 tot 6 maand.  Dit kan zowel in je privé leven als op je werksituatie verregaande  gevolgen hebben. In veel gevallen zijn er resultaten te boeken die vooraf voor onmogelijk werden gehouden. Verlost van de pijn of tot een niveau waarbij het leefbaar wordt. In de gratis intake zal inzichtelijk worden in hoeverre jij in aanmerking komt en of een behandeling zinvol is. Veelal gaan klachten die behandelbaar zijn over pijnen die van buitenaf niet of nauwelijks zichtbaar zijn. 

Soorten pijn

Grofweg bestaan er drie verschillende soorten pijn. Ik behandel de eerste twee genoemde pijnen, de derde niet.

1. Neuropathische pijn of zenuwpijn.
2. Chronische pijn of onverklaarbare pijn.
3. Acute pijn of nociceptieve pijn.

Waarom blijft mijn pijn bestaan?

De mens heeft vanuit het instinctieve overlevingsmechanisme de eigenschap om zichzelf te beschermen tegen pijnen. Vanuit deze oer strategie is het van levensbelang om de pijn serieus te nemen. Want wanneer signalen, onbewust of bewust worden genegeerd, kunnen deze spanningen veroorzaken. Als deze vervolgens niet worden ontladen ontstaat er een blokkade die het patroon van pijn in stand kan houden. 

Pijn bevrijding in plaats van pijnbestrijding

Jarenlang wist ik niet hoe om te gaan met verkrampingen en pijnen in mijn lichaam. De reguliere gezondheidszorg kon mij geen antwoord geven op de dagelijkse rugklachten en benauwdheid die met pufjes onder controle werd gehouden. De pijnen waren echter wel de motivatie voor mij om in actie te komen. Ik ben aan de slag gegaan op zowel psychisch en fysiek niveau. Ben boeken gaan lezen, ik heb opleidingen en trainingen gevolgd. Via diverse workshops en door middel van cursussen heb ik me laten specialiseren en informeren.

Decennia oude oosterse wijsheden in combinatie met de hedendaagse psychologie hebben mij inzichten gebracht om een vrij, gelukkig en gezond leven te leiden. Met deze opgedane kennis help ik nu dagelijks mensen de kwaliteit van het leven te verbeteren.

Herken jij jezelf in één of meerdere problemen? Geen zorgen, ik kan je waarschijnlijk goed helpen. Heb je behoefte aan een gesprek en wil je in actie komen? Ik zie je bericht graag tegemoet via mijn email, ron@rontenvoorde.nl, de  Whatsapp knop of  via de Contact Pagina.  Een eerste gesprek is vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen.

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Whatsapp contact met Ron
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?