+31- 653445001 ron@rontenvoorde.nl

Coaching

Met jouw hulpvraag gaan we aan de slag. De pijn, ongemak of beoogde verandering is het startpunt van ons gezamenlijke onderzoek. Iedereen krijgt uitdagingen in zijn leven waardoor je groeit, stil blijft staan of het simpelweg niet weet hoe mee om te gaan. Gebeurtenissen uit het verleden willen gezien en gevoeld worden. Veelal zijn we ons niet of onvoldoende bewust van datgene wat wij bij ons dragen en brengen het doorzien van je ‘Blind spots’ levens veranderende inzichten. Van belemmerende overtuigingen naar stimulerende overtuigingen. Van negatieve gedachten naar positieve gedachten.

Elke coaching die ik faciliteer is vanuit de holistische gedachtengoed, een samenwerking op 4 niveaus die mits is afgestemd een gevoel van vreugde en vertrouwen brengt.  Inmiddels kan ik vanuit mijn eigen ervaring vertellen dat onze natuurlijke staat, gelukkig zijn is. Dat klinkt simpel maar is niet altijd makkelijk. Ik fungeer als spiegel voor jouw blinde vlekken. Soms confronterend maar altijd stimulerend.

In een vrijblijvend gesprek maken we kennis en ontdekken we of er een klik is om aan de slag te gaan, een belangrijke voorwaarde voor onze samenwerking. Als we besluiten een traject te starten is stap één het onderzoeken van jouw situatie; waar word jij momenteel gelukkig van en waar zitten jouw energielekken en belemmeringen? En waar zou je mee aan de slag willen en waar wil jij over bijvoorbeeld 1 jaar staan? Ik kijk intensief en actief mee. We zetten lijnen uit waardoor veranderingen gaan plaatsvinden die veelal direct zichtbaar zijn of door integratie langzaam zichtbaar worden.  

Heb je behoefte aan een gesprek, heb je vragen of wil je in actie komen? Neem contact met me op door een email te sturen naar ron@rontenvoorde.nl , een bericht te sturen via de Whatsapp knop of via de Contact Pagina.

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Whatsapp contact met Ron
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?