+31- 653445001 ron@rontenvoorde.nl

Over mij

Van succesvol ondernemer in de metaalbranche naar coach en trainer. Een voor mij onvermijdelijke stap en een keus vanuit het hart. Een keus waar nu al mijn ervaringen, passie en wijsheid samenkomen om een gezond en vreugdevol leven te manifesteren voor mezelf maar ook voor anderen.

In mijn leven als 25 jaar zelfstandig ondernemer bleven gevoelens van stress komen en gaan en vaak maakte me dat onrustig. Ik heb altijd veel plezier gehad in sporten en andere fysieke uitdagingen maar die brachten mij nooit de rust waar ik naar op zoek was. Deze ervaarde ik voor het eerst tijdens mijn meditatie. Dat was mijn eerste aanzet om me te ontwikkelen tot de coach en trainer die ik nu ben. 

Ik gun iedereen de wijsheid en de energie die vrij komt wanneer helderheid en ruimte word gecreëerd in alle lagen die op jou van invloed zijn. Vanuit mijn eigen ervaring kan ik vertellen dat onze natuurlijke staat, gelukkig zijn is.

 

Mijn zoektocht naar een lichter leven heeft kennis gebracht die ik met toewijding en passie met jouw en jullie wil delen. 

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Whatsapp contact met Ron
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?